Luchtkanalenisolatie

Wij realiseren graag luchtkanalenisolatie in uw bedrijfspand. Dit is namelijk een van de vele isolatiediensten waar we bij Gisola in gespecialiseerd zijn. Wij voeren luchtkanalenisolatie te allen tijde uit volgens de laatste kwaliteitseisen en met veel kennis van de ontwikkelingen in het vakgebied. U bent dus verzekerd van kwaliteitswerk wanneer u ons inschakelt!

Milieuvriendelijke werkwijze

Gecertificeerde opleidingen gevolgd

Koude, warme & geluidsisolatie

 
Gisola koude warmte geluidsisolatie

Luchtkanalenisolatie voor een energiezuiniger bedrijfspand

Het laten isoleren van de luchtkanalen in uw bedrijfspand is een verstandige keuze. Hiermee creëert u namelijk een energiezuiniger bedrijfspand. Door luchtkanalenisolatie is de temperatuur beter te reguleren en gaat er geen warmte verloren. Dit betekent dat u minder energie verbruikt, waardoor uw bedrijf dus minder geld kwijt is aan stookkosten. Afhankelijk van het materiaal dat ons bedrijf voor isolatiewerkzaamheden bij het isoleren van de luchtkanalen gebruikt, draagt het ook nog eens bij aan de akoestiek in uw bedrijfspand. Zo creëert u een win-win situatie.

Zet ook de stap naar een duurzame toekomst

Bij Gisola in Emst, nabij Apeldoorn, hechten we veel waarde aan milieuvriendelijke oplossingen en streven we naar een duurzame toekomst van ons land. Hier wilt u als bedrijf toch ook aan bijdragen? Neem contact met ons op via 0578 66 25 40 of stuur een e-mail naar info@gisola.nl om ons in te schakelen voor luchtkanalenisolatie. U kunt tevens eerst een vrijblijvende offerte aanvragen voor de dienst waarin u interesse heeft, of dit nu het isoleren van luchtkanalen of een andere vorm van HVAC-isolatie is.


Al ruim 50 jaar een vertrouwde naam

Sinds onze oprichting in 1971 staat Gisola bekend om vakkundige oplossingen van duurzame kwaliteit. Service staat voorop in ons familiebedrijf.

Gieze Nijboer
Directeur