BETROUWBAAR EN VAKKUNDIG
Home Diensten Utiliteit isolatie

Utiliteit isolatie

Utiliteit isolatie
Utiliteit isolatie

Grote kantoorpanden, ziekenhuizen, scholen, verzorgingshuizen… het is slechts een kleine greep uit de vele gebouwen waarvoor wij al utiliteitsisolatie mochten verzorgen. Daar isoleren we zowel de leidingen voor koud water als warm water en daarnaast al het overige waar energiebesparing, geluidsreductie of veiligheidsverbetering mogelijk is.

Verhoog de veiligheid

Tot in de kruipruimtes isoleren we koudwaterleidingen, zodat u de kans op legionella zo klein mogelijk maakt. Op deze manier verhoogt u de veiligheid van medewerkers, bewoners en andere gebruikers van het gebouw.

Volgens bestek, met extra service

Uiteraard kunnen wij precies voldoen aan de eisen die in het bestek staan vermeld. Maar we kijken altijd of we nog verbeteringen aan kunnen brengen binnen de gestelde budgetkaders. Denk daarbij aan esthetische verbeteringen of een herverdeling van de gebruikte isolatiediktes. Dat is de service waar wij om bekend staan.

Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen met stadsverwarmingisolatie? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VRAAG NU
UW OFFERTE AAN!

We nemen binnen 24 uur contact met u op!

VRAAG OFFERTE AAN