Stadverwarmingsisolatie

Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van stadverwarmingsisolatie?

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op! Wacht niet te lang met uw aanvraag.

Img Description

Bent u op zoek naar een partner op het gebied van stadsverwarmingisolatie? Dan moet u bij Gisola zijn. Ruim een half miljoen van de huishoudens in Nederland ontvangt warmte via stadsverwarming; een manier van verwarmen zonder gebruik van gas. Hierbij wordt geen gebruikgemaakt van een cv-ketel maar van restwarmte die vrijkomt bij het opwekken van stroom of het verbranden van afval. De warmte bereikt uw pand via een ondergronds leidingsysteem. Dit is een zorgeloze, veilige en onderhoudsvrije manier van verwarmen die past bij de weg richting een fossielvrij leven. Iets waar we bij Gisola in Emst, nabij Apeldoorn in Gelderland, al sinds 1971 aan bijdragen door middel van stadsverwarmingisolatie.

De focus bij stadsverwarmingisolatie door ons bedrijf uit Gelderland ligt op aanvoer en retour

In de laatste jaren is de focus steeds meer komen te liggen op het isoleren van inpandige leidingen en minder op leidingen die in de fundering liggen. Zo ook bij de stadsverwarmingisolatie die ons isolatiebedrijf uit Gelderland uitvoert. Wanneer u ons in de provincie Gelderland of elders inschakelt voor stadsverwarmingisolatie, zijn wij in de meeste gevallen onderaannemer van de installateur. De installateur legt de verschillende installaties aan. Wij verzorgen hierbij de stadsverwarmingisolatie door de leidingen die van en naar de installatie lopen te voorzien van isolatiemateriaal. Denkt u hierbij aan de aanvoer en retour van verwarming en koeling, maar ook aan de aanvoer van koud en warm water.

Maak gebruik van onze veilige en milieubewuste diensten

Bij Gisola hebben we oog voor het milieu en willen we een bijdrage leveren aan een duurzame toekomst van ons land. Om die reden werkt ons bedrijf uit Gelderland met milieubewuste producten bij het aanbrengen van stadsverwarmingisolatie. Wilt u onze gecertificeerde medewerkers, die weten wat ze doen, inschakelen voor stadsverwarmingisolatie in uw pand? Neem dan contact met ons op via 0578 66 25 40, info@gisola.nl of het contactformulier. U kunt tevens direct een vrijblijvende offerte aanvragen.


Al ruim 50 jaar een vertrouwde naam

Sinds onze oprichting in 1971 staat Gisola bekend om vakkundige oplossingen van duurzame kwaliteit. Service staat voorop in ons familiebedrijf.

Gieze Nijboer
Directeur