BETROUWBAAR EN VAKKUNDIG
Home Diensten Stadsverwarmingisolatie

Stadsverwarmingisolatie

Stadsverwarmingisolatie
Stadsverwarmingisolatie

Stadsverwarming is sterk in opkomst in vergelijking met persoonlijke verwarming. Wij werken voor energiebedrijven die stadsverwarming aanleggen en verzorgen daarbij de isolatie van A tot Z. Dat doen we al sinds 1970. Die jarenlange ervaring is in het voordeel van onze opdrachtgevers.

Toevoer en afvoer

De focus is in de loop der jaren steeds meer komen te liggen op het isoleren van stijgleidingen en minder op de leidingen die in de fundering liggen. In de meeste gevallen zijn wij onderaannemer van de installateur. Deze legt de verschillende installaties aan en wij verzorgen de isolatie van de leidingen die van en naar de installaties lopen. Denk daarbij aan toe- en afvoer van verwarming en koeling, maar ook aan toevoer van koud en warm water.

Veilig, milieubewust en brandveilig

Wij werken met milieubewuste producten als het gaat om stadsverwarmingisolatie. Uiteraard werken onze medewerkers veilig en denken wij aan brandpreventie wanneer wij aan het werk zijn. Helemaal volgens de VEWA-richtlijnen, precies zoals onze opdrachtgevers van ons vragen. Samen gaan we voor een 10 en niet voor een 7 of 8.

Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen met stadsverwarmingisolatie? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VRAAG NU
UW OFFERTE AAN!

We nemen binnen 24 uur contact met u op!

VRAAG OFFERTE AAN