Koude, warmte & geluidsisolatie

Op zoek naar koude, warmte & geluidsisolatie?

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie

  Wij nemen binnen 24 uur contact met u op! Wacht niet te lang met uw aanvraag.

  Img Description

  Thermische isolatie en geluidsisolatie zijn twee vormen van isolatie die we bij Gisola in Emst, nabij Apeldoorn, veel realiseren in (bedrijfs)panden. Bij thermische isolatie door ons bedrijf uit Gelderland, moet u denken aan het behouden van warmte en het tegenhouden van koude luchtstromen. Geluidsisolatie zorgt er middels isolatiemateriaal voor dat geluidsoverlast beperkt wordt. Lees verder en ontdek meer.

  Meer informatie over thermische isolatie

  Thermische isolatie door Gisola uit Gelderland is dé manier om warmte binnen te houden in een woning of bedrijfspand. Door deze vorm van isolatie, die we bij ons bedrijf uit Gelderland uitvoeren, houdt u koude luchtstromen tegen. Denk aan dak- en vloerisolatie, maar ook aan het isoleren van een koelinstallatie, cv-ketel of stadsverwarmingisolatie. Door thermische isolatie gaat er minder energie verloren. Door dit in veel panden te realiseren, dragen we bij Gisola bij aan een duurzame toekomst van Nederland.

  Wat doet geluidsisolatie?

  Bij ons bedrijf in Gelderland verzorgen we niet alleen isolatie die warmte behoudt en koude luchtstromen tegenhoudt, maar ook geluidsisolatie. Deze vorm van isolatie moet in de eerste plaats geluid buitenhouden en in de tweede plaats geluid binnenhouden. Denk bij geluid dat buitengehouden moet worden aan straatlawaai en lawaai van vervoersmiddelen. Geluid dat u wilt binnenhouden kan muziek zijn, maar ook het geluid van de tv en spelende kinderen. Zo waarborgt u als het ware uw privacy en nachtrust. Over geluidsoverlast op kantoor en andere utiliteitsbouwen wordt veel geklaagd. Met name in open kantoorruimtes komt veel geluidshinder voor. Natuurlijk kan geluidsoverlast ook in woningen als zeer vervelend worden ervaren. Geluidsisolatie biedt hierin een oplossing.

  Onze isolatiediensten combineren

  Zowel thermische isolatie als geluidsisolatie biedt veel voordelen voor woningen en bedrijfspanden. Wilt u met behulp van isolatie door Gisola uit Gelderland de warmte in uw pand beter reguleren en de koude luchtstromen buitenhouden? Ga dan voor thermische isolatie. Wilt u het geluidsoverlast in uw pand verminderen? Ga dan voor geluidsisolatie. Wij verzorgen bij ons bedrijf in Gelderland ook graag een combinatie van beide vormen van isolatie, zodat u én geen overlast heeft van geluid én geen koude luchtstromen maar juist warmte ervaart.

  Kies voor onze milieubewuste diensten

  Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan contact met ons op via 0578 66 25 40 of info@gisola.nl. Wij denken graag met u mee en voorzien u van deskundig advies. Bovendien voeren wij onze diensten, van luchtkanalenisolatie tot thermische- en geluidsisolatie, te allen tijde uit met oog voor het milieu. Dit doen wij door het gebruik van milieubewuste producten.

  
Al ruim 50 jaar een vertrouwde naam

  Sinds onze oprichting in 1971 staat Gisola bekend om vakkundige oplossingen van duurzame kwaliteit. Service staat voorop in ons familiebedrijf.

  Gieze Nijboer
  Directeur