BETROUWBAAR EN VAKKUNDIG
Home Diensten Koude / warmte / geluidsisolatie

Koude / warmte / geluidsisolatie

Koude / warmte / geluidsisolatie
Koude / warmte / geluidsisolatie

Het isoleren van koude en warme leidingen zorgt voor energiebesparing en meer efficiëntie. Ook veiligheid speelt een rol. Wij helpen u graag om uw investering zo snel mogelijk terug te verdienen.

Koude/warmte-isolatie

Of het nu gaat om een koude leiding van bijvoorbeeld een koelinstallatie of om een warme cv-leiding: wij kunnen alles voor u isoleren op de best mogelijke manier. Daarbij houden we rekening met de dikte van de isolatie, of het geheel fraai moet ogen en natuurlijk hoe u het meeste waar voor uw geld krijgt. Laat ons meedenken en u bespaart energie als nooit tevoren. Bovendien werken uw medewerkers veiliger en draagt isolatie bij aan het realiseren van uw MVO-doelstellingen.

Een specialisme van ons op dit gebied zijn de change-oversystemen die de laatste jaren flink in opmars zijn. Wij informeren u graag over de isolatiemogelijkheden hiervoor.

Geluidsisolatie

Ook voor geluidsisolatie worden wij vaak ingeschakeld, vooral als het gaat om luchtkanalen, rioleringen en hemelwaterafvoeren. In kantooromgevingen is het niet wenselijk dat medewerkers afgeleid worden door storende geluiden. Het doortrekken van toiletten op bovenliggende verdiepingen of het zoemen van airconditioning zijn goede voorbeelden hiervan. Met onze expertise en ervaring weten wij precies hoe wij geluidsisolatie kunnen toepassen in dit soort situaties. Bijvoorbeeld dat we massa moeten toepassen bij gebrom en volume bij gepiep.

Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen met stadsverwarmingisolatie? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VRAAG NU
UW OFFERTE AAN!

We nemen binnen 24 uur contact met u op!

VRAAG OFFERTE AAN