Industriële isolatie

Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van industriële isolatie?

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op! Wacht niet te lang met uw aanvraag.

Img Description

Industriële isolatie

Veel industriële processen vragen om een exacte beheersing van de temperatuur. Isolatie kan dan een goede oplossing bieden. We deden het al voor onder andere het Ministerie van Defensie, diverse papierfabrieken en slachthuizen. Uiteraard verzorgden we ook het onderhoud. Samen op weg naar een duurzame toekomst van ons land.

Veiligheid voor uw medewerker

Elk industrieel bedrijf heeft zijn unieke uitdagingen op isolatiegebied. Denk bijvoorbeeld aan een vleesbedrijf, zij hebben veel te maken met koel- en vriesleidingen, terwijl in een papierfabriek stoomleidingen lopen van 300 tot 400 graden. In beide gevallen zorgt goede isolatie ervoor dat de veiligheid van medewerkers kan worden gegarandeerd.

Energiezuiniger & geluidsarmer

Wij zorgen ervoor dat uw industriële pand veiliger, energiezuiniger en geluidsarmer wordt. Hoe we dat doen? Dat hangt volledig af van uw wensen en eisen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor uw specifieke situatie!


Al ruim 50 jaar een vertrouwde naam

Sinds onze oprichting in 1971 staat Gisola bekend om vakkundige oplossingen van duurzame kwaliteit. Service staat voorop in ons familiebedrijf.

Gieze Nijboer
Directeur